Skip to content

Természetes otthon

A modern társadalomban is értékmegőrzően- hagyomány és természetes építőanyagok

Elveink és elhivatottságunk az élet minden színterén, hogy egészséges környezetet teremtsünk, így kiemelten az otthonunk és munkakörnyezetünet kell górcső alá venni. Az építészetben az az igazán jó, ha karöltve kapcsolódik össze a funkcionalitás, a dizájn és a környezettudatos szemlélet. Tervezéseink, kivitelezéseink során igény szerint kiemelt hangsúlyt fektetünk a megújuló, és természetes építőanyagokra, melyekkel a mai kor szellemének megfelelő épületeket és környezetet lehet teremteni.

Sokrétű tervezési és kivitelezési folyamat élettereinket értékállóan, értékmegőrzően és környezettudatosan megalkotni.

Alapelvek:

A tervezés során a felhasználásra kerülő építőanyagokat kell először eldönteni:

Többet szeretnék tudni
a természetes építőanyagokról!

LOGO-white

Maradandót alkotni
Megújítva megtartani

Az energetikai számítások és megrendelői igények segítenek megtalálni a legjobb megoldást a hűtés-fűtés szabályzásra, a terek elrendezésérére és így az alapkoncepció pontos kidolgozására.

Környezetünk öko centrikus megteremtésébe jóval több minden tartozik bele, mint az épület alapanyagainak helyes megválasztása. A kert és a “lakóközösség” (kívánt és nem kívánt háziállatok), a hulladékfelhasználás, a bútorok alapanyagai, régi tárgyak újraértelmezése, kézműves termékek használata mind-mind egy-egy fontos része,

hogy az életterünk egy holisztikusan megalkotott egység legyen.