Skip to content

NŐKÉNT

Az építkezések (kereszt)tüzében

Az építkezés mindenkinek egy nagy feladat, kivétel nélkül. Olyan, ami előtt nagy levegőt veszünk, közben párszor elbizonytalanodunk, és aminek a végén általában nagy megkönnyebbüléssel igyekszünk elfelejteni az egészet. Párhuzamban a gyermekáldással: rengeteg az ellentmondó információ arról, mit hogyan kell jól csinálni, majd a szülés közbeni vajúdást is csak a kis jövevény örömteli megkérkezése tudja feledtetni. Az építkezés nehézségei azonban sajnos nem hullanak gyors feledésbe a hormonok hatékony közbenjárásával, így nekünk kell előre tenni azért, hogy a megvalósítás minél problémamentesebb legyen, és a végén csak az öröm töltsön minket el. Tudatosan kell felépíteni a munkát, elegendő időt hagyva a döntésekre.

A szülés és az építkezés esetén is az a fontos, hogy megfelelő szakembereket válassz, és felkészülj azokra a tényezőkre, melyeket nem ismersz, vagy nem tudsz kiszámítani!

Szeretnél biztonságban, költségtervet tartó építkezést lebonyolítani? 

Tarts velem, és építkezz okosan!

Minden építkezés, minden felújítás sok stressz helyzettel járó folyamat:

Ezek együtt a napi feladatokkal (munka, család, gyerekek) igen megterhelőek tudnak lenni. Dönteni ismeretlen kifutású dolgokban, kétes vagy “tuti” válaszok mellett sok álmatlan éjszakát tud eredményezni. Ilyenkor jön jól egy biztonságos alap, egy jól megtervezett folyamat és az előre végiggondolt lehetőségek. A NŐI Projektvezetés, amivel a puszta „tények” mellett- építőanyagok, költségek, munkafolyamatok- minden „apróság” figyelemmel van kísérve: család, élethelyzet, távlati tervek, szokások, életmód. Így érezheted a biztonságot, támogatást, hogy könnyebben megugord a számodra ismeretlen terület szülte feladatokat.

Azért emelem ki a Nőknek ezt a fejezetet, mert nagy százalékban a nekünk nőknek kell az építkezés szervezésével járó, nem éppen könnyű feladatot ellátni.  És mivel jómagam is Nőként veszek részt ezekben a munkákban, pontosan tudom, mennyire nehéz a felújítással, üzlet kiépítésével, házépítéssel kapcsolatos ügyeket intézni, főként ha egyedül maradunk a feladatra. Fogadni a munkásokat, egyezkedni a szakemberekkel, és meggyőzni őket arról, mire van szükségünk, mit szeretnénk látni. 

Helyt állni egy érzelmileg túltelített időszakban, megalkotni az otthon melegét és eközben racionális döntéseket hozni.
Bár elismerten a nők jobb szervezőkészséggel bírnak, és több szálat tudnak egy időben összefogni, mégis nagyon megnehezíti, hogy számodra ismeretlen dolgokban hozz döntéseket, amikre lehet, egyáltalán nincsen rálátásod, vagy épp “mérnöki” érzéked. 

Ezért tudok igazán jól segíteni:

Célom ebben az átalakulásokkal járó, építkezési folyamatban segíteni Neked, hogy:

Ha nem tudod, hogy valósítsd meg álmaid környezetét, vagy nehezen döntesz és/vagy bizonytalan vagy a műszaki megoldásokban, akkor itt a lehetőség, hogy Női projektvezetőkkel kommunikálj a munkákról!

Tervezhetsz, álmodozhatsz, beszélhetsz “konyhanyelven” egyszerűen, őszintén.

Rengeteget számít, kivel tartod a kapcsolatot, és mit mersz elmondani a magatokról. Az fog megvalósulni, amit Te jóváhagysz. Utólag már nem érdemes morfondírozni, miért nem lett másképp! Kérdezz időben, építkezz okosan! 🙂 😉

Kívánok jól megtervezett és szakszerűen, könnyedén megépült környezetet számodra!