KÖSZÖNTELEK

az MM-mérnök Stúdió oldalán!

Köszöntelek az MM-mérnök Stúdió oldalán! Bízunk benne, hogy megtalálod a számodra legfontosabb információkat, melyek elindítanak benned egy értékes gondolatot, amivel hatékonyabban, nagyobb rálátással tudod a számodra az aktuális projektet, építkezést vinni.

Az összeállított mankók nem csak az építőiparban nyújthatnak hasznos információkat, hanem az élet több területén is, ha valami újba szeretnél kezdeni. Haladj lépésről lépésre, és teremtsd meg az alapokat, és építkezz okosan! Így sokkal több pozitív élmény és kevesebb meglepetés fog érni!

Kívánunk Neked sok sikert és még több örömteli pillanatot!

“Kreatívan, őszintén, együtt kihozni álmaidból a megvalósíthatót.”

Kovács Zsófia

Műszaki vezető, okl. építőmérnök, ME-É

Feladatkörök:

  • Komplex projekt lebonyolítás
  • Megrendelők érdekképviselete
  • Műszaki ellenőri feladatok
  • Pénzügyi- és műszaki projektmenedzsment
  • Tervezés támogatás- Tervfelülvizsgálat
  • Ügyvezetés

Erősségek:

Multifunkcionalitás
Személyes figyelem
Megbízhatóság és precizitás

Üzleti partnereimmel és magánéletemben is fontos számomra az egyenesség, az őszinteség és az, hogy bízhassunk egymásban. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy megteremtsem azt a környezet, ami a Megrendelőim számára a legmegfelelőbb, ahol én is jól érezném magamat.

Újító és önállóságra tanító környezetben nőttem fel, ahol az egyenesség és a maximalizmus kiemelt szerepet töltött be. A mérnök beállítottságú családban egyszerre volt jelen a családközpontúság, a természet szeretete, és az igazságügyi munkák. Egyértelműnek éreztem, hogy az építészet felé kell nyitnom, így kérdés nélkül választottam a Budapesti Műszaki Egyetemet, ahol az Építőmérnöki kar Magasépítő mérnök képzésre jártam. Ezt egészítette ki az Építészmérnöki kar tervező-alkotó lendülete, és a népi építészet tanulmányai, mely következtében dolgoztam a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban és kerültem közelebb a természetes építőanyagok világához.

Egészségügyi hátterem miatt az érdeklődésem középpontjába került az ok-okozatok mélyebb összefüggésének megismerése, ami kapcsán végeztem el a természetgyógyász alapképzést, így a holisztikus szemléletem is még inkább fejlődni tudott. Az elméleti és gyakorlati oktatások során felmértem, hogy mennyi minden hat az ember életére, hangulatára, egészségére, teljesítőképességére. Így tanultam a színek, formák, és az elhelyezkedés világáról. Számottevő hatásmechanizmusok, tudományos kimutatások során megismerkedtem a földsugárzások, mágneses terek és elektromos interferenciák egészségügyi vonatkozásaival.

Vallom, hogy csak az tud megvalósulni, aminek helye és ideje van. Ebből kell a legjobbat kihozni, és okosan építkezni. Elfogadni, ami van, ami az alap az életünkben és kihozni belőle a maximumot, amit csak lehet! Hiszem minden borúból lehet derűt varázsolni! 

A fentiek mellett lelkesen segítem minden olyan projekt megvalósulását, melyre van energiám, és szerintem értéket képvisel, és tovább visz valami fontosat. Hiszek a meglévő alapokra épített innovációban, melyben megtartunk egy régi motívumot, hagyományt, hangulatot, vagy formát. Aminek lejárt az ideje, azt fejleszteni kell. Új formát, funkciót adni neki, és nem kidobni, eltékozolni az abban rejlő értéket.

Köszönöm a megkeresésed! 

Építsünk EGYÜTT a jövőt értéket képviselve! 

Aminek helye van, megvalósul, és megnyílik hozzá a szükséges ajtó.

“Tervezőgrafikusként híd vagyok az álmaid és a valóság között”

PINTÉR CSILLA

Tervezőgrafikus, Okl. Ipari termék- és formatervező

Feladatkörök:

  • Logótervezés
  • Arculattervezés
  • Weboldal tervezés
  • Nyomdai anyagot tervezése

Erősségek:

Kreativitás
Személyes figyelem
Szinergia

Életem egyik fő mozgatórugója a kreativitás.

Szenvedélyesen szeretem összekapcsolni a különböző helyekről érkező információkat és egy új minőségben megjeleníteni. Erősségem az intuícióm és hangolódó képességem; fontos számomra, hogy rá tudjak érezni ügyfeleimre, céljaikra. Az elkészült vizuális megjelenés így egyszersmind tükrözi az ügyfél identitását és felel meg a mai kor digitális, marketing elvárásainak.

2010-ben végeztem a BME Ipari Termék- és Formatervező szakán, majd a tervezőgrafika felé fordultam. Számomra leginkább a szabadúszás az, ami megadja azt a rugalmasságot és szabadságot , amiben jól, hatékonyan, önmagamra és ügyfeleimre egyaránt figyelve tudok dolgozni. Életem fontos része a szabadtánc és a kislányom. Világom folyamatos fejlődés, álomból a világba.

Személyes weboldal: www.csillapinter.hu