Skip to content

KÖSZÖNTELEK

az MM-mérnök Stúdió oldalán!

Bízok benne, hogy az MM-mérnök Súdiónál megtalálod a számodra azokat a legfontosabb információkat, melyek helyes irányban indítanak el célod megvalósítása felé, és a  konzultációkon megismerkedsz mindazon mérföldkövekkel, melyekkel hatékonyabban, jelentős költség- és energiamegtakarítással  tudod a számodra aktuális projektet egészségesen elvégezni.

Az összeállított mankók az élet többi területén is segítséget nyújthatnak, hisz nem csak az építőiparban igaz a mondás: „kezdd az alapoknál!” Vagyis mérd fel, tervezd meg, merj álmodni, ne higgy az „így szoktuk” hozzáállásnak, keresd meg a te megoldásodat! Haladj lépésről lépésre, járj utána és építkezz okosan, környezettudatosan! Ebben szeretnék neked támpontokat adni, mert tudom, hogy így sokkal több pozitív élmény és kevesebb meglepetés fog érni!

Kívánok Neked sok sikert és köszönöm bizalmadat!

Kovács Zsófia

“Kreatívan, őszintén, együtt kihozni álmaidból a megvalósíthatót.”

Kovács Zsófia

Műszaki vezető, okl. építőmérnök, ME-É

Feladatkörök:

  • Komplex projekt lebonyolítás
  • Megrendelők érdekképviselete
  • Műszaki ellenőri feladatok
  • Pénzügyi- és műszaki projektmenedzsment
  • Tervezés támogatás- Tervegyeztetés
  • Ügyvezetés

Erősségek:

Holisztikus szemlélet
Személyes figyelem
Megbízhatóság és precizitás

Üzleti partnereimmel és magánéletemben is fontos számomra az egyenesség, az őszinteség a kölcsönös bizalom. Munkám során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy megteremtsem azt a környezetet, ami a Megrendelőim igénye szerint a legmegfelelőbb, ahol én is jól érezném magamat. Elkötelezett híve vagyok a természetességnek, a környezettudatos életmódnak.

Újító és önállóságra tanító környezetben nőttem fel, ahol megtanultam, hogy ne fogadjak el mindent, amit mások elém tesznek. Figyelemmel, józan logikával és szükség szerinti utánajárással kreatívan és rugalmasan kezeljem az élet adta helyzeteket. A mérnök beállítottságú családban egyszerre volt jelen a család- és egészségközpontúság, a természet szeretete, és az igazságügyi munkák. Egyértelműnek éreztem, hogy az építészet felé kell nyitnom, így kérdés nélkül választottam a Budapesti Műszaki Egyetemet, ahol az Építőmérnöki kar Magasépítő mérnök képzésre jártam. Ezt egészítette ki az Építészmérnöki kar tervező-alkotó lendülete, és a népi építészet tanulmányai, mely következtében dolgoztam a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumban és kerültem közelebb a vályogépítészethez, a természetes építőanyagok világához is.

Egészségügyi hátterem miatt az érdeklődésem középpontjába került az ok-okozatok mélyebb összefüggésének megismerése, ami kapcsán végeztem el a természetgyógyász alapképzést, így a holisztikus szemléletem is fejlődni tudott. Az elméleti és gyakorlati oktatások során felmértem, hogy mennyi minden hat az ember életére, hangulatára, egészségére, teljesítőképességére. Így tanultam a színek, formák, és az elhelyezkedés világáról. Számottevő hatásmechanizmusok, tudományos kimutatások során megismerkedtem a földsugárzások, mágneses terek és elektromos interferenciák egészségügyi vonatkozásaival is, és jutottam el  az épületbiológia alaptételeihez, mely a környezet és az építőanyagok szervezetre gyakorolt hatását vizsgálja, és beérlelte az eddigi ismereteimet.

Vallom, hogy csak az tud megvalósulni, aminek helye és ideje van. Ebből kell a legjobbat kihozni, és okosan építkezni. Elfogadni, amire képesek vagyunk, amire adott helyzetben lehetőségünk van, és kihozni belőle a maximumot, amit csak lehet! Hiszem, hogy minden borúból lehet derűt varázsolni, ha tudatosak és kompromisszumokra készek vagyunk!

A fentiek mellett lelkesen segítem minden olyan projekt megvalósulását, melyre van lehetőségem, és szerintem értéket képvisel, és tovább visz valami fontosat. Hiszek a meglévő alapokra épített innovációban, melyben megtartunk egy régi motívumot, hagyományt, hangulatot, vagy formát. Aminek lejárt az ideje, azt frissíteni, fejleszteni kell. Új formát, funkciót adni neki, és megőrizni az abban rejlő értéket. Megújítva megtartani.

Köszönöm bizalmadat! 

Építsünk EGYÜTT a jövőt értéket képviselve, természetesen! 

Mindig megnyílik a szükséges ajtó, ami igazan előre visz.