Skip to content

Royal Gyógyszertár

Budapest

Dátum: 2019. október- 2020. április
Feladat: műszaki projektvezetés, lebonyolítás, tervezési és kivitelezési koordináció

PROJEKT LEÍRÁS

A Royal Gyógyszertár egy különleges lehetőség során nőtte ki magát átlagos megjelenésű patikából látványos, kiemelkedő üzletté. A megháromszorozott  területen új funkciók, és lehetőségek kaptak helyet, melyek a Kulcs Patikák életében is unikum.

A létesítmény tervezése és kivitelezése a régi bérház átalakításával komoly feladatokat és kihívásokat állított a szakági csapatok elé: a bontások során újabb és újabb meglepetések vártak, a belsőépítészet pedig magas szintet célzott meg. Az eredmény egy kivételes megjelenésű, exkluzív belső tér, mely a nyugati társadalmi mintákat hoz be hazánk kicsiny patikai miliőjébe. A funkcionális helyiségek is sokkal kényelmesebb helyiség kapcsolatot biztosítanak a dolgozók részére. A több hónapos munkát nyitvatartás mellett kellett lebonyolítani, hogy ezzel a zavartalan betegellátást biztosítani lehessen.

Feladatok: beruházói képviselet, lebonyolítás, tervek ellenőrzése, projekt műszaki építésvezetése, kereskedelmi megjelenés, minőségellenőrzés, induló grafikai anyagok terveztetése.

Feladatok:

  • Műszaki projektvezetés
  • Kivitelezés lebonyolítása
  • Tervezési- és kivitelezési koordináció
  • Műszaki ellenőrzések
  • Teljesítésigazolások, elszámolások ellenőrzése
  • Termékmenedzsment ellenőrzése
  • Grafikai munkák koordinációja

A megrendelő visszajelzése:

Precizitás, segítőkészség, a folyamatok szigorú ellenőrzése mellett, a legfontosabb számára, hogy a munka a lehető legkörültekintőbben el legyen végezve.

Mindenkivel tartotta a kapcsolatot, folyamatosan egyeztetett a különféle szakágakkal, követte a folyamatokat. A szervezett kooperációk során felkészülten képviselte az érdekeimet. A-Z-ig meg voltam elégedve a munkájával, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy felkészült, szakmailag kitűnő emberrel szeretne együtt dolgozni.

dr. Bárd Szabolcs