Skip to content

Kulcs Gyógyszertárak

országos

Dátum: 2019.augusztus- 2020. nov.
Feladat: belsőépítészeti tervezés, projekt koncepció kidolgozása, műszaki projektvezetés

PROJEKT LEÍRÁS

Sokrétű folyamatot ölelt fel a Kulcs Patikák új arculatának építészeti, belsőépítészeti és trade marketing oldali megvalósítása. Egyben nagyszerű kihívást jelentett a néha lehetetlennek tűnő helyzetekkel szemben. Az új franchise arculat megalkotása, mely egy kiemelkedő lehetőség a hálózatban működő patikák számára, egy különleges világot hozott létre. Minden apró részlet pontos megtervezése, a bútorok egységeinek precíz megvalósítása eredményezte, hogy minden él és minden forma tökéletes egyensúlyba került. Praktikus, könnyen kezelhető bútorok, otthonos színvilág, és átlátható termékmendezsment az, amely az ott dolgozót és a betérő vásárlót fogadja. 

A projekt kidolgozása a belsőépítészeti és kísérő építészeti, generálkivitelezési munkák mellett kitért a teljes szerződéses háttér megalapozására, és a komplett menedzsmenti folyamatok lebonyolítására a tárgyalásokon keresztül a tervezésen át az egyes patikák megnyitásáig, ahol ezután már a betegeké és termékeké a főszerep.

Ezen koncepció megvalósítását az alábbi Kulcs Patikákban vittük végig:

   1. Semmelweis Gyógyszertár, Budapest
   2. Nádor Patika, Budapest
   3. Corvinus Gyógyszertár, Budapest
   4. Szent György Gyógyszertár, Budapest
   5. Korona Gyógyszertár, Pásztó
   6. Royal Gyógyszertár, Budapest
   7. Glória Gyógyszertár, Budapest
   8. Berek Patika, Karcag
   9. Pirula Gyógyszertár, Budapest
   10. Szent Erzsébet Gyógyszertár, Nyíregyháza

Feladatok:

 • Projektvezetés, projekt koncepció kidolgozása
 • Belsőépítészeti-, arculati- és építészeti terveztetés
 • Költségtervek, költségoptimalizálás 
 • Szerződéses háttér összeállítása
 • Ütemezések, ütemtervek készítése
 • Projektek műszaki vezetése, kivitelezés lebonyolítása
 • Kapcsolattartás és szerződéskötés a belépő patikákkal

A megrendelő visszajelzése:

Hozzáértésed és szakmai tudásod nagyon kellett ahhoz hogy ez az egész projekt ilyen tökéletesen összeálljon.Precizitással és pontossággal tudnám jellemezni az elvégzett munka összes folyamatát.Minden úgy történt ahogy azt megbeszéltük,ideértve a rövid határidőt ami számomra hihetetlennek tűnt, hogy végezni lehet ennyi idő alatt a patika átalakításával.

Tamásné dr. Belágyi Éva

Zsófival, mint projektvezetővel, 2 patika átalakításánál dolgoztunk együtt. Mindkettő esetében kb. 160 nm-nyi területet kellett átalakítani, amiből az egyik számomra különösen egyszerű volt, a munkát közösen előkészítettük, majd egy generálkivitelezéshez hasonlóan intézte az átalakítást, közben 1-2x voltam jelen majd a végén csak át kellett vennem a kész munkát. 

Nagy segítségemre volt a jelenléte, ugyanis nélkülem is mindent intézett teljes körűen (munkafolyamatok szervezése, műszaki ellenőrzés teljesítési igazolás előtt, kapcsolattartás a megrendelő és a kivitelezők között).

Különösen jól esett, amikor egy szakág túlszámlázását észrevette, így visszakereste a megbízási díját!”