Skip to content

Projektmenedzsment

Minden részletre ügyelni

Gyakorlott szervezői háttérrel és nagy tapasztalattal képviseljük a projekteket, hogy minden szög a neki megfelelő helyre kerüljön. Legyen szó új arculat megalkotásáról, új projekt- vagy lakóház felépítésről, meglévő épület felújításáról, vagy üzlet- és irodahelyiség átalakításáról, csapatunk a valós Megrendelői igények szerint tud támogatást nyújtani a folyamatok minél zökkenőmentesebb lebonyolításában.

Az első megfoganó gondolattól, a tervezésen át a végső megvalósításig mindent egy kézben tudunk biztosítani, és közben arra törekszünk, hogy egy jókedvű, sikeres folyamatot zárjunk le.

A természetes környezet elveitől a modern, innovatív megvalósításig állunk az új kihívások elé!

Egyszerre vannak jelen szolgáltatási körünkben:

Tapasztalataink által tudunk megbízható hátteret és szakszerű lebonyolítást adni a teljes projekt ideje alatt, leginkább az 500 – 1000m2 alatti projektekben. Minden munkánkra nagy figyelmet fordítunk, kiemelten precíz tervezés és folyamatos projekt jelenlét mellett költséghatékonyan biztosítjuk a kívánt minőséget. Munkáinkat nagy szakértelemmel vezetjük, hosszútávon is környezettudatos elveket követve, melyben jól alkalmazzuk az arculati- és franchise követelményeket is.

LOGO-white

Mérnöki szervezettség
Megrendelő központúság

Munkánk kiterjed a következők lépésekre, melyekben megegyezés szerint veszünk részt:

Célünk a gördülékeny, mindenre részletre ügyelő munkamenet megteremtése.

A felsoroltak alapján tudjuk egyedi ajánlatunkat összeállítani, mely kiterjedhet a teljes projekt lebonyolításra vagy annak egy részfolyamatára.

A pontos árajánlathoz az alábbiakra van szükségünk: