NŐKÉNT

Az építkezések (kereszt)tüzében

Az építkezés mindenkinek egy nagy feladat, kivétel nélkül. Olyan, ami előtt nagy levegőt veszünk, közben párszor elbizonytalanodunk, és aminek a végén általában nagy megkönnyebbüléssel igyekszünk elfelejteni az egészet. Kicsit hasonlóan, mint a gyermekáldásnál: rengeteg az ellentmondó információ arról, hogyan kell jól csinálni, majd a szülés közbeni vajúdást is csak a kis jövevény öröme tudja feledtetni. Az építkezés nehézségei azonban sajnos nem hullanak gyors feledésbe a hormonok hatékony közbenjárásával, így nekünk kell előre tenni azért, hogy a megvalósítás minél problémamentesebb legyen, és a végén csak az öröm töltsön minket el. Tudatosan kell felépíteni a munkát, elegendő időt hagyva a döntésekre.

A szülés és az építkezés esetén is az a fontos, hogy megfelelő szakembereket válassz, és felkészülj azokra a tényezőkre, melyeket nem ismersz, vagy nem tudsz kiszámítani!

Szeretnél biztonságban, költségtervet tartó építkezést lebonyolítani? 

Tarts velem, és építkezz okosan!

Minden építkezés, minden felújítás sok stressz helyzettel járó folyamat:

Ezek együtt a napi feladatokkal (munka, család, gyerekek) igen megterhelőek tudnak lenni. Dönteni ismeretlen kifutású dolgokban, kétes vagy “túl okos” válaszok mellett sok álmatlan éjszakát tud eredményezni. Ilyenkor jön jól egy biztonságos alap, egy jól megtervezett folyamat, és az előre végiggondolt kérdések. A NŐI Projektvezetőd, aki a lehetőségekhez mérten segít, hogy könnyen megugord a számodra ismeretlen terület szülte feladatokat.

Azért emelem ki Nektek, Nőknek ezt az oldalt, mert nagy százalékban a nekünk nőknek kell az építkezés szervezésével járó, nem éppen könnyű feladatot ellátni. És mivel jómagam is Nőként veszek részt ezekben a munkákban, pontosan tudom, mennyire nehéz a felújítással, üzlet kiépítéssel, házépítéssel kapcsolatos ügyeket intézni, főként egyedül. Fogadni a munkásokat, egyezkedni a szakemberekkel, meggyőzni őket arról, hogy mit szeretnénk látni.

Helyt állni egy érzelmileg túltelített időszakban, és közben racionális döntéseket hozni.
Bár elismerten a nők jobb szervezőkészséggel bírnak, és több szálat tudnak egy időben összefogni, mégis nagyon megnehezíti, hogy olyan dolgokban kell döntéseket hoznod- amikre lehet, egyáltalán nincsen rálátásod, vagy épp “mérnöki” érzéked.

Ezért is tudok igazán jól segíteni:

Célom ebben az átalakulásokkal járó, építkezős folyamatban segíteni Neked, hogy:

Ha nehéz számodra a kommunikáció a férfiakkal, és/vagy sokszor bizonytalan vagy, akkor itt a lehetőség, hogy Nőként Női projektvezetőkkel kommunikálj a munkákról!

Tervezhetsz, álmodozhatsz, beszélhetsz “konyhanyelven” egyszerűen, őszintén.

Hidd el, rengeteget számít, kivel tartod a kapcsolatot, és mit mersz elmondani a család szokásairól, igényeiről. Mivel ez Tied, vagy TI épületetek, otthonotok, ez nagyon fontos. Utólag már nem érdemes morfondírozni, miért nem lett másképp. 🙂 😉

Kívánok szakszerűen megtervezett és könnyedén, jól megépült otthont, munkahelyet számodra!